Το καλάθι σας είναι άδειο

alessandrobelts.com - Main Section

alessandrobelts.com - Main Component

Στην εταιρεία Alessandro δεν κατασκευάζουμε απλά δερμάτινες ζώνες αλλά η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε ζώνη είναι μοναδική αφού για εμάς δεν αποτελεί απλά ένα λειτουργικό αξεσουάρ αλλά αποτελεί την τελική πινελιά που έχει τη δυνατότητα να απογειώσει το ντύσιμο σας! Η φινέτσα που μπορεί να προσθέσει σε ένα σύνολο μια δερμάτινη και 100% χειροποίητη ζώνη αποτελεί τη λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση σας!

Με εργαλεία την μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο, τα κομψά και μοντέρνα σχέδια, τις καλύτερες πρώτες ύλες από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία και την προσοχή στη λεπτομέρεια δημιουργούμε μοναδικές ζώνες που βρίσκονται στη διάθεση σας σε αυτό εδώ το κατάστημα. Και αν δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, σας περιμένουμε στο κατάστημα μας, Αμερικής 23 στην Αθήνα, για ακόμα περισσότερες επιλογές. Είτε έρθετε να μας επισκεφτείτε, είτε επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά οι επιλογές είναι αμέτρητες και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας συναρπάσουν.

---

Η εταιρεία Alessandro είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1947 στην Κωνσταντινούπολη και λειτουργεί μέχρι και σήμερα στην Αθήνα. Από το 2008 έχει ανοίξει ένα κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών που εξειδικεύεται στη ζώνη με χιλιάδες επιλογές χρωμάτων και δερμάτων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και τους ευχαριστούμε για την προτίμηση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Χειροποίητες ζώνες από το 1947

Ένα εξειδικευμένο κατάστημα για ζώνες
στο κέντρο της Αθήνας

διαβάστε περισσότερα

Χειροποίητες ζώνες
από τις καλύτερες πρώτες ύλες

διαβάστε περισσότερα