Το καλάθι σας είναι άδειο

alessandrobelts.com - Main Section

alessandrobelts.com - Main Component

Για να διατηρηθούν οι ζώνες αλλά και γενικά τα δερμάτινα είδη σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές:

Συμβουλή #1

Αν το δέρμα βραχεί: Στεγνώστε το αργά. Στεγνώνοντάς το δέρμα γρήγορα έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζει η χημική δομή του και να αλλοιώνεται η υφή του. Συνεπώς προσπαθήστε να στεγνώσετε το δέρμα σε θερμοκρασία δωματίου και όχι λ.χ. με τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών σε υψηλή θερμοκρασία. Τέλος το δέρμα πρέπει κατά τη διαδικασία στεγνώματος να μείνει στο επιθυμητό σχήμα καθώς όταν στεγνώσει θα κρατήσει το σχήμα που είχε όταν ήταν βρεγμένο (αφήστε για παράδειγμα τις ζώνες σας ανοιχτές σε ένα τραπέζι).

Συμβουλή #2

Αν το δέρμα ξεραθεί: Εφαρμόστε κάποια ειδική κρέμα (ή αλοιφή) στην επιφάνεια του δέρματος. Καλό θα ήταν η κρέμα να αποτελείται από φυσικά συστατικά και να μην χρωματίζει το δέρμα.

Συμβουλή #3

Αν το δέρμα λερωθεί: Χρησιμοποιείστε ένα νωπό πανί. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή άλλα καθαριστικά για να καθαρίσετε το δέρμα.

Συμβουλή #4

Το αυθεντικό δέρμα έχει την τάση να χάνει τη φόρμα του. Για να εξασφαλίσετε ότι θα διατηρήσετε τις ζώνες σας στην αρχική τους μορφή σας συμβουλεύουμε να αποθηκεύετε τις ζώνες σας ‘κουλουριασμένες’ και όχι επάνω σε παντελόνια όταν δεν σκοπεύετε να την φορέσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συμβουλή #5

Μην αποθηκεύετε τις ζώνες σας σε πλαστικές σακούλες ή άλλες συσκευασίες. Το δέρμα πρέπει να «αναπνέει», οπότε προτείνουμε μια σακούλα από φανέλα ή ένα χάρτινο κουτί. 

Ένα εξειδικευμένο κατάστημα για ζώνες
στο κέντρο της Αθήνας

διαβάστε περισσότερα

Χειροποίητες ζώνες
από τις καλύτερες πρώτες ύλες

διαβάστε περισσότερα