Το καλάθι σας είναι άδειο

alessandrobelts.com - Main Section

alessandrobelts.com - Main Component

Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή απαραίτητο είναι το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν εκτιμούμε την κατάστασή του και κρίνουμε αν μπορεί να υπάρξει επιστροφή χρημάτων ή να γίνει αλλαγή. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν τα χρήματα ή να γίνει αλλαγή εφόσον η ζώνη έχει φορεθεί ή αν έχει αφαιρεθεί η ταινία ασφαλείας ή το ταμπελάκι του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη με χρέωση εξόδων αποστολής σε βάρος του πελάτη.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί σε εμάς (Κατάστημα Alessandro, Αμερικής 23 – 10672, Αθήνα, τηλ. 210-3388843) με χρέωση πελάτη. Για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να αποστείλετε την επιστροφή σας καλώντας τα ACS Courier και αποστέλλοντας το προϊόν με χρέωση δική μας και εμείς θα προσθέσουμε το ποσό αυτό στο τελικό ποσό που θα προκύψει από την αλλαγή ή θα το αφαιρέσουμε από το επιστρεφόμενο ποσό που θα σας οφείλουμε. Σας υπενθυμίζουμε πώς μπορείτε να αποστείλετε την επιστροφή σας στο χώρο μας με όποιο τρόπο εσείς θεωρείτε σωστό! Η επιλογή του τρόπου επιστροφής δεν είναι δεσμευτική. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής με μια επίσκεψη σας στο κατάστημα μας.

Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους να είναι στην αρχική τους συσκευασία (κουτί) και μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους, αν είναι περισσότερα από ένα.

Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα πιστώνουμε την πιστωτική σας κάρτα σας με την αξία των προϊόντων, αφαιρώντας τυχόν επιβάρυνση από έξοδα μεταφοράς. Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας που μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 14 ημερών.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με  αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ένα εξειδικευμένο κατάστημα για ζώνες
στο κέντρο της Αθήνας

διαβάστε περισσότερα

Χειροποίητες ζώνες
από τις καλύτερες πρώτες ύλες

διαβάστε περισσότερα